Menu
  • Predchádzajúca
  • Ďalší

Recepty pre odšťavovač

Kompletná ponuka odšťavovačov:

https://www.odbojna.sk/c/male-domace-spotrebice/kuchyna/odstavovace

RECEPTY PRE ODŠŤAVOVAČ

Beet Nik

  • Jablko - 1 stredné
  • Červená repa- 1 červená repa
  • Mrkva - 8 stredných
  • Zeler - 2 stonky, veľké
  • Špenát - 3 hrnčeky

Spracujte všetky prísady v odšťavovači, potraste alebo pomiešajte a servírujte.

Creamsicle

  • Jablká - 2 stredné
  • Zeler - 2 stonky, veľké
  • Hrušky - 2 stredné
  • Sladký zemiak - 1 sladký zemiak, dlhý12 cm

Spracujte všetky prísady v odšťavovači, potraste alebo pomiešajte a servírujte.

Čerstvá šťava z červenej repy, mrkvy, jabĺk a zázvoru

  • 2 malé organické červené repy alebo 1 veľká repa - rozsekaná na štvrtiny
  • 5 - 6 organických mrkiev
  • 2 malé organické jablká - ja som použila Fuji, bez jadra a nakrájané, aby sa zmestili do odšťavovača Optimum 400
  • 2,5 cm čerstvého zázvoru
  • Voliteľné - 1/2 citrónu

Zapnite odšťavovač a jednu po druhej pridávajte prísady. Nalejte čerstvý džús do pohára a vychutnajte si ho!

Džús zelenej bohyne

  • 2 stonky zeleru
  • 1/2 uhorky
  • 3-5 veľkých kusov toskánskej kapusty
  • Za hrsť petržlenu
  • Kúsok feniklu (stopky alebo buľvy)
  • Za hrsť špenátových listov
  • 1/4 šálky pramenité vody

Odšťavte zeleninu vo svojom obľúbenom odšťavovači a nakoniec do nej vylejte 1/4 šálky vody, aby ste získali zvyšok odšťavenej tekutiny. Nalejte do pohára. Porcia pre jedného.

Korenený jablčný džús

  • 2 L (8 hrnčekov) jablčnej šťavy
  • 2 x 7cm celá škorica, mierne podrvená
  • 6 celých klinčekov
  • 4 prúžky šupky z pomaranča
  • 4 prúžky šupky z citrónu
  • 2 jablká odrody Granny smith, ošúpané, s vybratými jadrami, kocky ladu na servírovanie

Jablkovo-jahodový džús

  • 1 veľké červená jablko
  • 250 g (1 košík na ovocie) jahôd
  • Kocky ľadu

Rozpoľte1 veľké červené jablko a vyberte jadro. Každú polku rozrežte na 4 mesiačiky.
Umyte 250 g (1 košík na ovocie) jahôd a odstráňte stopky. Spracujte ovocie v odšťavovači. Prelejte šťavu cez kocky ľadu do pohára na servírovanie. Okamžite podávajte.

Recept na zelený Džúsový výbuch

  • 1 zväzok rukoly
  • 1 zväzok koriandru
  • 1 zväzok petržlenu
  • 1 uhorka
  • 2,5 - 7,5 cm koreňa zázvoru
  • 3 habaneros
  • 2 jablká
  • 1 ošúpaný citrón

Toto je slávny citrónovo-zázvorový zelený džúsový výbuch, ktorý pripravila obľúbená odborníčka na holistické zdravie a džúsová guru Lou Corona.
Ide o skvelú zmes štiav pre akýkoľvek typ zápchy alebo zahlienenia a je tiež skvelý na zlepšenie imunitného systému, ak máte pocit, že ochoriete.
Ide o pikantnú šťavu, ktorá „odpáli" vaše zmysly, preto ak ste na pikantné jedlo citliví, buďte opatrní.

Šťava z echinacei a zeleniny

  • 1 čajový sáčok echinacei
  • 80ml (1/3 hrnčeka) vriacej vody
  • 2 veľké mrkvy, bez šupky, bez vrcholčekov
  • 1 červená paprika, rozpolená, bez semiačok, nakrájaná na hrubé plátky
  • 1 limetka, ošúpaná
  • Kocky ľadu (voliteľné) na servírovanie

Umiestnite čajový sáčok do malého tepelne odolného taniera a prelejte cezeň vriacu vodu. Nechajte 10 minút lúhovať.
Medzitým použite odšťavovač na spracovanie mrkvy, papriky a limety. Presuňte zmes do malej nádoby. Z čajového sáčku vytlačte všetku tekutinu. Nalejte čaj do nádoby. Pridajte kocky ľadu a premiešajte, aby sa prísady spojili. Rozlejte do pohárov a podávajte.

Džús pre očistu pokožky

  • 2 mrkvy, neošúpané s orezanými končekmi
  • 1 malá červená paprika, rozpolená, bez semiačok
  • 1 malé jablko, rozpolené, bez jadra
  • Kocky ľadu na servírovanie

Nakrájajte mrkvu, papriku a jablko na malé kúsky. Pomocou odšťavovača spracujte jednu po druhej mrkvu, papriku a jablko a nalejte ich do malej nádoby. Šťavy nalejte do pohára na servírovanie a miešajte ich, až kým sa prísady dôkladne nezmiešajú. Pridajte ľad a okamžite podávajte.

Džús pomáhajúci s detoxikáciou

  • 4 veľké mrkvy, neošúpané s orezanými končekmi
  • 4 stonky stonkového zeleru s listami (umytý)
  • 1/2 červená repy, očistená
  • 6 vetvičiek čerstvého kontinentálneho petržlenu
  • 4 cm kúsok čerstvého zázvoru, premytý, neošúpaný a kocky ľadu na servírovanie

Nakrájajte zeleninu na veľké kusy. S použitím odšťavovača spracujte mrkvu, repu, petržlen a zázvor. Výslednú šťavu nalejte do nádoby. Šťavu rozlejte do pohárov. Džús môžete podávať tiež s ľadom.

Šťava z jablka, hrušky a špenátu

 

  • 3 hrušky Packham, rozštvrtené
  • 3 veľké jablká odrody Granny Smith, rozštvrtené
  • 100 g baby špenátu
  • 5 čerstvých vetvičiek mäty
  • Kocky ľadu a vetvičky mäty na servírovanie

Odšťavte hrušku, jablká, špenát a mätu. Pre zmiešanie šťavy ju premiešajte.
Do vychladených pohárov pridajte kocky ľadu. Navrch pridajte zmes hruškovej šťavy. Podávajte s mätou.

Šťava z jabĺk, brokolice a citrónu

  • 4 veľké jablká odrody Granny Smith, neošúpané, bez jadier, nakrájané
  • 1 hrnček (85 g) hlávok brokolice
  • 1 citrón, bez kôry

Odšťavte jablko, brokolicu a citrón. Pre zmiešanie šťavy ju premiešajte. Nalejte do vychladených pohárov. Servírujte.

Šťava z jabĺk, hrušiek a špenátu

  • 3 hrušky Packham, rozštvrtené
  • 3 veľké jablká odrody Granny Smith, rozštvrtené
  • 100 g baby špenátu
  • 5 čerstvých vetvičiek mäty
  • Kocky ľadu a vetvičky mäty na servírovanie

Odšťavte hrušku, jablká, špenát a mätu. Pre zmiešanie šťavy ju premiešajte.
Do vychladených pohárov pridajte kocky ľadu. Navrch pridajte zmes hruškovej šťavy. Podávajte s mätou.

Džús z pomarančov, vanilky a jahôd

5 pomarančov, ošúpané
250g (1 košík na ovocie) jahôd
Šťava z polovice citrónu
1 čajová lyžica extraktu z vanilky
Spracujte pomaranče a jahody a potom nalejte šťavu do nádoby. Premiešajte so šťavou z citrónu a vanilky.

Šťava z ananásu, cukrového melónu a pawpaw (asimína)

  • 1 ananás, ošúpaný, rozpolený, rozkrájaný
  • 1 cukrový melón, rozpolený, bez jadierok, ošúpaný, rozkrájaný
  • 1 pawpaw (asimína), rozpolená, bez jadierok, ošúpaná, nakrájaná

Použite odšťavovač na spracovanie ananásu, cukrového melónu a pawpaw. Šťavu prelejte do veľkej nádoby a premiešajte ju. Okamžite podávajte.

Šťava z jabĺk, špenátu a mäty

  • 5 zelených jabĺk
  • 4 stonky zeleru
  • 100 g listov baby špenátu
  • 2 hrnčeky listov mäty
  • 1 limetka, ošúpaná

Odšťavte všetky prísady s použitím odšťavovača a potom šťavu prelejte do nádoby a podávajte.

Zelená limonáda

  • 1 uhorka
  • 2 stredne veľké jablká
  • 1 zväzok kučeravého kelu
  • niekoľko veľkých hrstí špenátu
  • 1 citrón

Odšťavte všetky prísady s použitím odšťavovača a vychutnajte si lahodný džús!

Šťava zo zeleru, jablka a zázvoru

  • 6 čistých stoniek zeleru
  • 6 jabĺk odrody Granny smith, rozkrojené na polovicu a mesiačiky
  • 5 cm čerstvého zázvoru, ošúpaný, nakrájaný na plátky

Použite odšťavovač na spracovanie zeleru, jabĺk a zázvoru. Šťavu prelejte do veľkej nádoby a premiešajte ju. Okamžite podávajte.

Repová šťava pre srdce

  • 1 červená repa
  • 2 jablká
  • 1 hruška
  • Tenký prúžok zázvoru
  • Šťava z polovice citrónu

Odšťavte všetky prísady s použitím odšťavovača a okamžite vypite.

Šťava z mrkvy, červenej repy, jablka a zeleru

  • 2 mrkvy
  • 1 malá červená repa
  • 2 jablká
  • 1 stonka zeleru
  • 2 limetky, ošúpané
  • 1 cm prúžok zázvoru

Prísady ochlaďte.
Zeleninu a ovocie spracujte s použitím odšťavovača. Prelejte šťavu cez kocky ľadu a okamžite podávajte.

Mrkva a citrón

  • 1 citrón, ošúpaný
  • 4-5 mrkiev

Odšťavte a okamžite vypite.

Ranný džús

  • 150 až 175 gramov listov baby špenátu, opláchnutý
  • 2 jablká, rozpolené, bez jadra
  • 2 stredné mrkvy, očistené
  • 2 stonky zeleru
  • 1/2 veľkého citrónu
  • 5 cm kúsok zázvoru, ošúpaný
  • Ľad

Spracujte špenát, jablká, mrkvu, zeler, citrón a džús s použitím odšťavovača Optimum 400 podľa pokynov výrobcu. Nalejte šťavu do dvoch pohárov s ľadom a servírujte.

Šťava z mrkvy, červenej repy a zázvoru

  • 5 veľkých mrkiev, neošúpané, nasekané na veľké kúsky
  • 160 g červenej repy, bez stopky, neošúpaná, rozštvrtená (pozrite si tip)
  • 3 cm čerstvého sviežeho zázvoru

Odšťavte mrkvu, červenú repu a zázvor. Pre zmiešanie šťavy ju premiešajte. Nalejte do vychladených pohárov. Servírujte.

Uhorka a fenikel

  • Kúsok feniklu
  • 1 citrón, ošúpaný
  • 1 stonka zeleru
  • Niekoľko stoniek bok čoj

Odšťavte a okamžite vypite.

Každodenná energetická šťava

  • 4 mrkvy s orezanými vrcholčekmi a spodkami
  • 4 stonky zeleru, končekmi odkrojte
  • Malá hrsť petržlenu, odšťavte tiež stonky
  • 1 malá cuketa s orezanými vrchmi a chvostíkmi
  • 1/2 malej červenej repy s orezanými vrchmi a chvostíkmi
  • 1,5 cm čerstvého zázvoru
  • 1/4 citrónu, ošúpaný

Všetky prísady spracujte s použitím odšťavovača a džús vypite!

Zeleninový špeciál pre deti

  • 1 malá červená repa
  • 2 jablká odrody Golden delicious
  • 1/4 malého ananásu
  • 1 stonka zeleru
  • 1 malá hrsť špenátu
  • 2,5 cm plátok uhorky

Jednoduchšie to ani nemôže byť: Odšťavte všetky prísady vo vašom odšťavovači a prelejte šťavu cez ľad. Jablká a ananás dávajú šťave sladkú ovocnú chuť, ktorá sa bude deťom páčiť, zatiaľ čo červená repa pridáva skutočne lákavú bohato červenú farbu.

Šťava z grapefruitu, zeleniny a limetky

  • 1 ružový grapefruit, ošúpaný, nakrájaný na plátky
  • 2 stonky zeleru, nakrájané
  • 1 červená paprika, bez jadra a stopky
  • 1/2 limetky bez kôry

Pridajte všetky prísady do odšťavovača.
Vznikne okolo 700 - 800 ml šťavy.
Servírujte na ľade!

1 liter jablkového džúsu s mätou a hruškami

  • 4 červená jablká
  • 4 hrušky
  • 1 uhorka
  • 1 hrnček čerstvých listov mäty

Jednoducho umiestnite všetky prísady do vášho odšťavovača a sledujte, ako z neho vyteká lahodná šťava. Moje jediné odporúčanie je, aby ste listy mäty odšťavili spolu s uhorkou, jablkami alebo hruškami, pretože týmto spôsobom získate z mäty viacej šťavy.

Šťava z mrkvy, jablka, jahôd a zázvoru

  • 3 stredne veľké až veľké mrkvy
  • 2 červené jablká (sú sladšie než zelené)
  • 1 hrnček jahôd
  • kúsok zázvoru

Jednoducho umiestnite všetky prísady do odšťavovača a je to!

Šťava zabijaka z kapusty

  • 1 veľká anglická uhorka, ošúpaná
  • 1/2 strednej červenej kapusty
  • 1-2 hrušky D'Anjou
  • 2 citróny Meyer
  • 2,5 cm čerstvého sviežeho zázvoru

Umyte, pripravte a nakrájajte prísady na kúsky, ktoré odšťavovač zvládne spracovať a následne ich pomocou neho spracujte.

Uskladnite džús vo vzduchotesných nádobách alebo ešte lepšie je, ak ho rovno vypijete! S vypitím čerstvého džúsu nečakajte dlhšie než 48 hodín! Prejem vám skvelý deň, priatelia :-)

Šťava z kivi, jabĺk a mäty

  • 4 veľké kivi
  • 1 jablko
  • 20 g čerstvých vetvičiek mäty

Ošúpte kivi, rozštvrťte ho a odšťavte. Rozštvrťte jablká a odšťavte ich. Potom odšťavte celé vetvičky mäty. Šťavy zmiešajte. Nechajte vychladnúť. Servírujte v nízkych pohároch – ak chcete, pridajte kocky ľadu.

Penivý červený ovocný shake

  • 125 g čučoriedok, červených ríbezlí, bez stopiek, navyše na dekoráciu
  • 200 g jahôd, bez stopiek
  • 250 g sójového Alpro bez laktózy - alternatíva jogurtu
  • 250 ml sójového Alpro bez laktózy - alternatíva mlieka
  • Šťava z polovice citrónu na dochutenie
  • 2 čajové lyžice čistého medu na dochutenie

Umiestnite ovocie, sójový jogurt a kvapku sójového mlieka do mixéru a rozmixujte. Nalejte do 4 vychladených pohárov. Rozmixujte zostávajúce sójové mlieko so šťavou z citrónu a medom pre jeho dochutenie a nalejte ho na vrch každého pohára. Premiešajte a ozdobte červenými ríbezľami.

Pikantná šťava z paradajok a zeleru

  • 6 veľmi zrelých paradajok, približne 600 g
  • 2 veľmi veľké stonky zeleru, plus extra listnaté stopky na servírovanie (voliteľné)
  • Worcesterová omáčka
  • Omáčka Tabasco
  • Zelerová soľ

Na veľké kusy nakrájajte paradajky a zeler a odšťavte ich. Primiešajte omáčky na dochutenie a prelejte do nádoby. Nalejte do pohárov plných ľadu a ozdobte štipkou zelerovej soli. Ak chcete, môžete pridať stonku zeleru na miešanie.

Dúhový zeleninový džús

  • 1 - 2 červené papriky, bez semiačok a nakrájané
  • 4 paradajky, nakrájané
  • 3 stredné mrkvy, ošúpané a nakrájané
  • 2 hlávky rímskeho šalátu
  • 1 zväzok zeleru
  • Za veľkú hrsť petržlenu
  • Za veľkú hrsť koriandru
  • 1 anglická uhorka, ošúpaná a nakrájaná
  • 2 citróny Meyer, ošúpané
  • 2,5 cm zázvoru

Odšťavte všetku chutnú zeleninu. Šťavu dôkladne premiešajte. Nalejte do pohárov mason jar. Vypite čo najskôr - nečakajte viac než 48 hodín! Jednoduché, jednoduché. Vychutnajte! :)

Upírie potešenie

  • 2 repy
  • 1 uhorka
  • limetka, ošúpaná, na dochutenie

Pridajte všetky prísady do odšťavovača.

Mrkvovo-pomarančový džús

  • 1 stredne žltá paradajka, nakrájaná na mesiačiky
  • 1 stredný pomaranč, ošúpaný a rozštvrtený
  • 1 stredné jablko, nakrájané na mesiačiky
  • 4 veľké mrkvy, bez šupky
  • Kocky ľadu (voliteľné)

V nasledovnom poradí spracujte v odšťavovači v súlade s pokynmi výrobcu paradajky, pomaranč, jablko a mrkvu. Ak chcete, naplňte 2 poháre ľadom a potom nalejte džús do pohára. Okamžite podávajte.

Melón cantaloupe a zázvor

  • 1 melón cantaloupe
  • 1 - 2 čajové lyžica syrového zázvoru

Poriadne umyte melón cantaloupe. Nakrájajte ho.

Ošúpte vonkajšiu šupku.

Melón môžete odšťaviť s jadrami alebo bez nich. Ja som odšťavil aj jadrá a bolo to skvelé. Bez jadier je to o niečo sladšie.

Odšťavte tiež zázvor.

Servírujte alebo nechajte vychladnúť.

Uhorka, mäta a citrón

  • 1 veľká uhorka
  • Ideálne organická a bez postreku
  • Za hrsť čerstvých listov mäty
  • 1/2 citrónu
  • Odšťavte uhorku s kôrou.
  • Odšťavte tiež mätu.
  • Vytlačte šťavu z 1/2 citrónu.

Premiešajte. Takto servírujte alebo servírujte cez kocky ľadu z kokosovej vody, prípadne vychlaďte na neskôr.

Ozdobte listami mäty a pásikom uhorky.

Voliteľné: zamiešajte štipku morskej soli.

Pikantná šťava z hrušky, jicamy a mrkvy

  • 3/4 šťavy z jicamy
  • *približne 1 hrnček nakrájanej, ošúpanej jicamy
  • 1/2 sladkej zrelej hrušky
  • *Ja som použila hrušky odrody Boscova fľaša
  • 2 stredné mrkvy
  • *približne 15 cm dlhé a hrubé s vňaťou
  • 1 čajová lyžica surového zázvoru
  • Voliteľné: kajenská paprika navrch

Ošúpte jicamu, získajte z nej čo najviac šťavy - získať môžete až približne 3/4 hrnčeku.
Odšťavte 1/2 hrušky, 2 stredné mrkvy a zázvor.
Premiešajte a servírujte.

Táto šťava má veľmi jedinečnú chuť - je suchá a koreňová s kvapkou sladkej chuti z hrušiek a mrkvy.

Ja som navrch pridala štipku kajenskej papriky, aby bola šťava ešte pikantnejšia.

Recept na šťavu z hrušiek a lesných plodov

  • 2 zrelé hrušky
  • 2 hrnčeky špenátu alebo baby špenátu
  • 1 hrnček čučoriedok

Jednoducho hrušku nakrájajte a spolu so všetkým ju umiestnite do odšťavovača.

Pomarančovo-mrkvová šťava na prebudenie

  • 500 g organických mrkiev
  • 6 pomarančov z Valencie, ošúpané
  • 2,5 cm čerstvého zázvoru, ošúpaný
  • 1 dcl ľahkého kokosového mlieka
  • 1 šupka z pomaranča - voliteľné na výzdobu

Prísady opláchnite. Nakrájajte a odšťavte. Nalejte tekutý obsah do malého džbánu - Ak je potrebné odstrániť dužinu, preceďte ju cez sito.

Pridajte kokosové mlieko a premiešajte.

Agua Fresca z vodného melónu

  • 3 hrnčeky vodného melónu bez semiačok, nasekaný na časti
  • 1/2 anglickej uhorky, nakrájaná na pásiky
  • 1/2 limetky, odšťavená
  • 1 čajová lyžica organického cukru
  • 1 hrnček filtrovanej vody
  • 1 čajová lyžica citrusového ochucovadla (voliteľné)
  • Za hrsť natrhanej mäty
  • 1 šupka z uhorky - voliteľné na výzdobu

Výrobky opláchnite. Nakrájajte a odšťavte. Nalejte tekutý obsah do malého džbánu - Ak je potrebné odstrániť dužinu, preceďte ju cez sito.

Zmiešajte s ostatnými prísadami. Sceďte a dajte do chladničky, kým šťava nevychladne (okolo hodiny). Servírujte na ľade.

Ananás a citrus

  • 1/2 ananásu
  • 3 mandarínky, ošúpané
  • 1/2 limetky, odšťavené
  • 1 hrnček filtrovanej vody

Výrobky opláchnite. Nakrájajte a odšťavte. Nalejte tekutý obsah do malého džbánu - Ak je potrebné odstrániť dužinu, preceďte ju cez sito. Pridajte vodu a limetku. Premiešajte a servírujte na ľade.

Šťava z jicamy a hrušky

  • 2 hrnčeky jicamy, ošúpanej a nakrájanej
  • 2 organické mrkvy, opláchnuté
  • 1 zrelá hruška odrody Boscova fľaša, opláchnutá
  • 1 citrón, ošúpaný
  • 1 zväzok mäty - voliteľné na výzdobu

Výrobky opláchnite. Nakrájajte jicamu na polky a pomocou noža odstráňte šupku.

Odšťavte spolu s mrkvami, hruškou a citrónom. Nalejte tekutý obsah do džbánu - Ak je potrebné odstrániť dužinu, preceďte ju cez sito.

Šťava lásky z ananásu a mäty

  • 4 malé mrkvy
  • 1 jablko
  • 1 pomaranč
  • 4-5 plátkov ananásu
  • Hrsť čerstvých listov mäty
  • 1/2 uhorky

Prísady podľa potreby nakrájajte a ošúpte. Potom ich odšťavte.

Pripravte sa na skutočne skvelý zážitok pre vás aj vaše chuťové poháriky.

Očistná šťava z kučeravého kelu

  • 1 citrón Meyer
  • 1/2 hrnčeku ananásu
  • 1 zväzok kučeravého kelu
  • 1 zväzok petržlenu
  • 1/2 uhorky
  • 5 cm zázvoru
  • 1/2 jablka
  • 21 g mäty
  • 0,5 dcl jablčného octu (skvelá značka je Braggs)
  • 1/8 čajové lyžica nezohriatej, surovej morskej soli
  • 1 polievková lyžica šťavy z aloe

* Všetko organické. Toto je veľmi dôležité, pretože tu nechceme piť koncentrovanú šťavu z pesticídov. Odšťavte všetky prísady.

Potom pridajte jablčný ocot, aloe a morskú soľ. Môžete ich pri nízkej rýchlosti rozmixovať v mixéri alebo jednoducho premiešať lyžicou.

Zelený pozemský džús

  • 2 zelené jablká
  • 1 citrón, ošúpaný
  • 2,5 cm zázvoru
  • 1 1/2 veľkej anglickej uhorky
  • 2 - 3 hlúby brokolice
  • za hrsť zvyškov z hlúbov kučeravého kelu

Všetky prísady umyte a pripravte (všetky neorganické prísady nezabudnite umyť). Odšťavte vyššie uvedené prísady s použitím odšťavovača Optimum 400. Šťavu okamžite servírujte, avšak pamätajte, že je potrebné piť a vychutnávať ju pomaly, aby sa výživné látky celkom strávili.

Nápoj lásky

  • 1/2 ananásu
  • 1/2 strednej repy
  • 1 mrkva
  • 1 hrnček jahôd
  • voda - podľa potreby

Tajný džús pre duševnú sviežosť :-)

  • 5 - 7 jabĺk odrody Honeycrisp alebo Pink Lady
  • Šťava z 2 - 3 citrónov alebo limetiek
  • 5 - 6 stoniek zeleru
  • 1 uhorka
  • Pol hlávky rímskej kapusty
  • 1 hlávka kučeravého kelu

Odšťavte všetky prísady s použitím odšťavovača Optimum 400 a pocíťte, ako sa vám zlepšuje nálada. :) Vychutnajte si džús a rozdávajte objatia!

Džús blaha z divokej púpavy a lesných plodov

  • 2 hrnčeky jahôd
  • 1 hrnček listov púpavy alebo viac - na dochutenie
  • 1 hrnček malín
  • 1 malá chilli bez semiačok a vrchnej šupky (v závislosti od pikantnosti) * voliteľné
  • 10-20 kvapiek nealkoholickej tekutej stévie - v závislosti od zrelosti a sladkosti vašich lesných plodov * voliteľné

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Podľa potreby (a sladkosti vášho ovocia) oslaďte tekutou stéviou.

Porcia stačí na jeden 250 ml pohár.

Ak chcete získať zdravý letný dezert, môžete pridať drvený ľad. Ja ho však mám rada len tak. MŇAMKA!

Citrónovo zázvorový výbuch

  • Pol hlávky rímskej kapusty
  • Taliansky petržlen
  • 3 - 4 listy kučeravého kelu
  • 3 - 4 stonky zeleru
  • 1 uhorka
  • Šťava z 2 - 3 citrónov
  • Zväzok koriandru
  • Veľký kus zázvoru

Odšťavte všetky prísady s použitím odšťavovača a preceďte ich pre dosiahnutie čo najjemnejšieho výsledku. Popíjajte a vychutnávajte!

Mrkvový džús z kalerábu

  • 6 mrkiev, očistené
  • 2 malé alebo 1 veľký kaleráb, očistený a bez šupky

Nakrájajte všetko na kúsky, ktoré sa zmestia do žľabu odšťavovača.
Spracujte všetky prísady s použitím odšťavovača, pričom vkladanie prísad striedajte.

Ak je to potrebné, preceďte šťavu cez jemné sito pre odstránenie peny.

Nalejte šťavu do pohárov s ľadom a okamžite podávajte.

Džús pre úľavu bolesti kĺbov

  • 150 gramov čerstvého ananásu (približne 1 hrnček alebo 1/8 ananásu), ošúpaný, bez jadra, nakrájaný na veľké kúsky a vychladený
  • 125 gramov hrušiek (približne 1 hrnček alebo 1/2 stredne veľkej hrušky), neošúpaných, nakrájaných na veľké kúsky a vychladených
  • 2 hrnčeky (balené) špenátu zo stonky (približne 125 gramov), vychladené
  • 1 (60 gramový) zväzok čerstvého petržlenu s plochými listami, vychladený
  • 1/2 strednej mrkvy, ošúpaná a vychladená
  • 1/4 hrnčeku čerstvo vytlačenej grapefruitovej šťavy (z 1/2 malého grapefruitu), vychladené

Vo vašom odšťavovači spracujte ananás, hrušku, špenát, petržlen a mrkvu – ak je to potrebné, odstráňte penu. Zamiešajte šťavu z grapefruitu. Ak je to potrebné vychlaďte a následne podávajte.

Džús je najlepšie podávať okamžite, avšak vo vzduchotesnej nádobe v chladničke vydrží až dva dni.

Najlepší zelený džús

  • 5 veľkých listov kučeravého kelu, bez rebier, s dôkladne nakrájanými listami
  • 1 citrón, bez kôry a dužiny
  • 1 veľké jablko, neošúpané, nakrájané na veľké kúsky
  • 2,5 cm čerstvého zázvoru
  • 1 zväzok čerstvej mäty

Všetky prísady spracujte v odšťavovači . Alebo môžete všetky prísady nakrájať a vložiť ich do výkonného mixéru spolu so 120 ml vody, následne zmes scediť cez jemné sito a okamžite vypiť.

Šťava z hrachových výhonkov a špenátu

  • 56 g hrachových výhonkov
  • 85 g baby špenátu
  • 1 malá hrsť listov petržlenu
  • 4 stonky zeleru
  • 1 veľký citrón, bez šupky a semiačok
  • 1/4 veľkého zeleného jablka, bez semiačok

Nakrájajte všetko na kúsky, ktoré sa zmestia do žľabu odšťavovača.

Spracujte všetky prísady s použitím odšťavovača, pričom striedajte vkladanie tvrdých a mäkkých prísad.

Ak chcete odstrániť penu, použite sito.

Nalejte šťavu do pohárov s ľadom a okamžite podávajte.

Džús z uhorky, bazalky a limetky

  • 1 hrsť listov bazalky
  • 1 uhorka, rozkrojená po dĺžke
  • 1/2 limetky, bez kôry a dužiny
  • 1 jablko, nakrájané na mesiačiky

Odšťavte všetko do pohára, pričom začnete bazalkou. Alebo môžete všetky prísady nakrájať a vložiť ich do výkonného mixéru spolu so 120 ml vody, následne zmes scediť cez jemné sito do pohára. Šťavu premiešajte a okamžite vypite.

Zelený džús sily

  • 1 hrsť mangoldu, kučeravého kelu, špenátu alebo ich kombinácia
  • 1 hruška
  • 1 hrnček jahôd
  • 1/2 citrónu, neošúpaný
  • 1 jablko, nakrájané na kúsky

Najskôr odšťavte zeleninu, potom hrušky, jahody, citrón a jablko.

Džús ABC

  • 2 jablká
  • 1 repa
  • 2 mrkvy

Vložte všetky prísady do odšťavovača.

Surový („raw") vegánsky jablkovo-zelerovo-mrkvovo-repový džús

  • 3 stredné pomaranče, ošúpané a rozštvrtené
  • 1 veľká repa, bez šupky a v prípade potreby nakrájaná
  • 8 veľkých stoniek zeleru (bez listov)
  • 3 stredné mrkvy, ošúpané (ak nie sú organické)

Pripravte zeleninu, a ak je to potrebné, jablko ošúpte. Všetko odšťavte s použitím odšťavovača  a okamžite podávajte.

Šťava z mrkvy, špenátu a zázvoru

  • Štyri (4) mrkvy
  • Hrsť špenátu
  • Zázvor o veľkosti palca

Spolu vytvoria lahodný džús!

Šťava z mrkvy, hrušky a pomaranča

  • 2 mrkvy
  • 1 hruška
  • 1 pomaranč

Mrkvu a hrušku odšťavte v odšťavovači. Ak váš odšťavovač nezvládne citrusy, odšťavte pomaranče pomocou tradičného, neelektrického ručného odšťavovača na citrusy. Obidve spojte a dôkladne premiešajte.

Mango, ananás a kučeravý kel

  • 1 - 2 hrnčeky voľne baleného nakrájaného kučeravého kelu, bez rebier (približne 3 - 4 listy)
  • 1 mango
  • 1 hrnček čerstvo nakrájaného ananásu

Mango pred odšťavením ošúpte a nakrájajte. Odšťavte všetky prísady, pričom začnete kučeravým kelom. Mango a ananás vytvárajú super sladký džús, ktorý pomáha kučeravý kel jemne neutralizovať (a tiež pridáva veľkú dávku vitamínov A, C a K). Prísady stačia na 1 porciu - 250 ml.

Vyvážený zelený džús

  • 1/2 hrnčeka (110 g) šťavy z čerstvej uhorky - z 1 stredne veľkej uhorky
  • 1 polievková lyžica (45 g) šťavy z čerstvého kučeravého kelu - z približne 4 stredných listov
  • 1 polievková lyžica plus 1 čajová lyžica (20 g) čerstvej šťavy z koriandru - z približne 1 plného hrnčeku listov a stoniek koriandru
  • 1/2 hrnčeku (110 g) šťavy z jabĺk z približne 1 veľkého jablka - bez jadra
  • 1 polievková lyžica (15 g) čerstvej šťavy zo zázvoru - približne 3,5 cm dlhého kúsku zázvoru
  • 1 polievková lyžica plus 2 čajové lyžice (23,5 g) čerstvej šťavy z limetky - približne 1 až 2 limetky - ošúpané
  • 1/2 hrnčeku (110 g) šťavy zo zeleru - z približne 3 stredne veľkých stoniek zeleru

Šťavy dôkladne premiešajte, rozdeľte do dvoch pohárov a okamžite podávajte.

Divoký zelený džús

  • 1/2 ananásu
  • 4 stonky zeleru
  • 1-2 uhorky
  • 3-4 listy mangoldu
  • hrsť zelených listov (malva a púpava) alebo čerstvého zeleru
  • malý prúžok zázvoru

Ošúpte ananás a akékoľvek neorganické prísady. Odšťavte a vychutnávajte!

Purpurový džús vášne

  • 2 hrnčeky červeného hrozna
  • 1 hrnček čučoriedok
  • 1/2 červenej (fialovej) kapusty
  • 4 stonky zeleru
  • 250 ml perlivej vody (alebo filtrovanej vody)

Umyte ovocie a zeleninu. Odšťavte v odšťavovači. Do džbánu s džúsom pridajte perlivú vodu a nalejte do dvoch dekoratívnych a romantických pohárov. Prísady stačia na 650 ml nápoja.

Šťava z jabĺk, mrkvy, zázvoru a citrónu

  • 2 jablká
  • 5 mrkiev
  • 2,5 cm prúžok zázvoru
  • 1/4 citrónu, ošúpaný

Nakrájajte prísady tak, aby sa zmestili do odšťavovača Optimum 400.
Pre získanie priaznivých zdravotných účinkov tento džús pite denne.

Sladký brokolicový džús

  • 1 hlávka brokolice
  • 3 stonky zeleru
  • 2 limetky, ošúpané
  • 1,25 cm koreňa zázvoru

Všetky prísady umyte a pripravte. Spracujte ich s použitím odšťavovača a nalejte ich do pohára (môžete pridať ľad).

Detoxikačný džús

  • 1 uhorka
  • 1 kučeravý kel - vrátane stonky
  • 1 citrón - vrátane kôry
  • 2 hrste špenátu
  • 1 zelené jablko
  • 1 hruška (alebo ďalšie jablko)
  • 3 mrkvy
  • 2 paradajky
  • 4 stonky zeleru

Vložte všetky prísady do odšťavovača a získate veľký a skvelý džús pre bunkovú výživu, úbytok váhy, čistú pokožku, energiu, dobrý pocit a okamžité zlepšenie nálady!

Recept na perfektní zelený džús

  • 3 stonky organického zeleru
  • 1 libanonská uhorka (ak nie je organická, bez šupky)
  • 2 stonky kučeravého kelu
  • 1/4 buľvy feniklu
  • 1 citrón, ošúpaný
  • 1 zelené jablko (ak nie je organické, bez šupky)
  • 1/2 prúžku zázvoru, bez šupky

Všetky prísady vložte do odšťavovača. Pre odstránenie zostávajúcej dužiny preceďte cez sito. Rovno začnite piť, avšak pite pomaly a vychutnávajte.

Zelený džús

  • 1 malá uhorka
  • 1 zelené jablko
  • 3 stonky zeleru
  • 1 citrón - vrátane kôry
  • Hrsť kučeravého kelu
  • Hrsť špenátu
  • Hrsť petržlenu

Umiestnite všetky prísady do odšťavovača a ODŠŤAVTE ICH!!

Recept na radikálny organický džús z repy

  • 6 mrkiev
  • 4 jablká (použite sladké jablká)
  • 4 stonky zeleru
  • 2 stredné surové repy, bez šupky
  • 1 citrón
  • 2,5 cm zázvoru

Všetky prísady odšťavte a potom podávajte.

Citrónovo-jablčný džús

Tento džús je skutočne osviežujúci a nabudzujúci

  • 1 organický citrón
  • 2 organické jablká
  • 2 - 4 stonky organického zeleru
  • 3 organické purpurové mrkvy
  • Hrsť zmesi organického šalátu

Odšťavte spolu všetky prísady

Zelený stroj - ranný prečisťujúci džús

  • 1 zelené jablko
  • 2-3 hrsti špenátu alebo kučeravého kelu
  • Polovica citróna (bez žltej kôry)
  • 2 kusy koreňa lopúchu
  • 1,25 cm zázvoru (so šupkou)

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Ak používate tento džús ako súčasť 3 DENNEJ ZIMNEJ OČISTY, preceďte a zrieďte ho s rovnakým množstvom filtrovanej vody.

V inom prípade môžete džús rovno vypiť. Porcia stačí na jednu zriedenú porciu - 500 ml pohár.

Rapsódia v červenom - poludňajší džús pre očistu

  • 1 zelené jablko
  • polovica veľkej anglickej uhorky
  • polovica strednej repy
  • 1,25 cm zázvoru (voliteľné)

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Ak používate tento džús ako súčasť 3 DENNEJ ZIMNEJ OČISTY, preceďte a zrieďte ho s rovnakým množstvom filtrovanej vody.

V inom prípade môžete džús rovno vypiť. Porcia stačí na jednu zriedenú porciu - 500 ml pohár.

*Repa sfarbí všetko vo vnútri vášho tela na červeno. Nebuďte prekvapení, ak všetko, čo z vás „vyjde", bude ružové alebo červené. Znamená to, že repa účinkuje!

Alkalická extáza - večerný džús pre očistu

  • 1 hrnček špenátu alebo kučeravého kelu
  • 1/2 uhorky
  • 2 stonky zeleru vrátane listov
  • 2 mrkvy
  • 1/2 zeleného jablka
  • 5 cm koreňa lopúchu

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Ak používate tento džús ako súčasť 3 DENNEJ ZIMNEJ OČISTY, preceďte a zrieďte ho s rovnakým množstvom filtrovanej vody.

V inom prípade môžete džús rovno vypiť. Porcia stačí na jednu zriedenú porciu - 500 ml pohár.

Cubano – ranný džús pre očistu

  • Štvrtina ananásu
  • Polovica uhorky
  • Polovica citróna (bez žltej kôry)
  • 6 - 8 vetvičiek mäty (voliteľné)

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Ak používate tento džús ako súčasť 3 DENNEJ ZIMNEJ OČISTY, preceďte a zrieďte ho s rovnakým množstvom filtrovanej vody.

V inom prípade môžete džús rovno vypiť. Porcia stačí na jednu zriedenú porciu - 500 ml pohár.

Zeleninový magnetizmus - poludňajší mrkvovo-tekvicový džús pre očistu

  • 4 mrkvy
  • 1 hrnček ošúpanej maslovej tekvice
  • Polovica uhorky
  • Voliteľné:
  • 1,25 cm zázvoru
  • štipka škorice

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Ak používate tento džús ako súčasť 3 DENNEJ ZIMNEJ OČISTY, preceďte a zrieďte ho s rovnakým množstvom filtrovanej vody.

V inom prípade môžete džús rovno vypiť. Porcia stačí na jednu zriedenú porciu - 500 ml pohár.

Skvelá zelenina - surový („raw") večerný džús pre očistu

  • Hrsť brokolice
  • 3 veľké listy rímskej kapusty
  • Hrsť koriandru
  • Polovica limetky (bez zelenej kôry)
  • 1 plný hrnček listov čerstvého špenátu
  • 1 jablko

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Ak používate tento džús ako súčasť 3 DENNEJ ZIMNEJ OČISTY, preceďte a zrieďte ho s rovnakým množstvom filtrovanej vody.

V inom prípade môžete džús rovno vypiť. Porcia stačí na jednu zriedenú porciu - 500 ml pohár.

Uhorkový závan - ranný džús pre očistu

  • 1 celá uhorka
  • 1 zelené jablko
  • Polovica citrónu (bez žltej kôry)
  • Hrsť koriandru

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Ak používate tento džús ako súčasť 3 DENNEJ ZIMNEJ OČISTY, preceďte a zrieďte ho s rovnakým množstvom filtrovanej vody.

V inom prípade môžete džús rovno vypiť. Porcia stačí na jednu zriedenú porciu - 500 ml pohár.

Dary trávniku - surový („raw") poludňajší džús pre očistu

  • Polovica uhorky
  • Hrsť petržlenu
  • 2 hrsti kučeravého kelu alebo špenátu
  • 1 zelené jablko
  • Polovica citróna (bez žltej kôry)

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Ak používate tento džús ako súčasť 3 DENNEJ ZIMNEJ OČISTY, preceďte a zrieďte ho s rovnakým množstvom filtrovanej vody.

V inom prípade môžete džús rovno vypiť. Porcia stačí na jednu zriedenú porciu - 500 ml pohár.

Šťava z ananásu, uhorky a mäty

  • 1/2 zrelého ananásu
  • 2 uhorky
  • 1 zväzok mäty

Odšťavte všetky prísady s použitím odšťavovača a vychutnajte si lahodný džús!

Zelený prístav

  • 5 pomarančov (nezabudnite pomaranče pred odšťavením ošúpať - inak bude šťava horká)
  • Šťava z polovice zväzku petržlenu

Odšťavte pomaranče s použitím odšťavovača a dajte šťavu nabok. Samostatne odšťavte petržlen. Pomaly lejte šťavu z petržlenu cez pomarančovú šťavu v dvoch vrstvách.
Poznámka: Šťavu bude zrejme lepšie pred pitím premiešať - Ak vám teda nechutí čistá petržlenová šťava!!

Sladký rubín

  • Malý zväzok hrozna
  • 1 uhorka
  • 1 jablko
  • 1 citrón
  • 1 zväzok dúhového mangoldu
  • 1/2 zväzok petržlenu
  • 4 stonky zeleru
  • 1 repa stredné veľkosti
  • 1/2 papričky habanero alebo jalapeno (Voliteľné - avšak nám pikantná príchuť tejto šťavy veľmi chutí!)

Odšťavte všetky prísady s použitím odšťavovača a vychutnajte si lahodný džús!

Zelený stroj

  • 3 uhorky
  • 1 zväzok kučeravého kelu
  • 1/2 zväzku petržlenu
  • 1/2 zväzku špenátu
  • 1/2 zväzku mangoldu
  • 1-2 citróny alebo limetky (bez šupky)
  • Stévia na dochutenie (voliteľné)

Odšťavte všetky prísady s použitím odšťavovača a vychutnajte si lahodný džús!

Ach, mandarínka!

  • 5 ošúpaných mandarínok
  • 2 veľké grapefruity

Všetky prísady odšťavte s použitím odšťavovača. Vychutnajte!

Jednoduchý zelený džús

  • 1 malý zväzok kučeravého kelu (približne 4 veľké stonky – ja používam dinosaurí kučeravý kel)
  • 1 veľké jablko alebo hruška, nakrájané (odstráňte jadro so semiačkami)
  • 1/2 citrónu alebo limetky (citrón ošúpte - ak sa nejedná o citróny odrody Meyer alebo iné jemné citróny, limetky nešúpem)

Vo väčších porciách spracuje všetku zeleninu a ovocie vo vašom odšťavovači.

Ak chcete šťavu mierne vychladenú, pridajte kocku ľadu alebo dve!

Čerešňovo-jablkovo-hruškový výbuch

  • 1 stredné jablko
  • 2 stredné mäkké hrušky
  • 1/2 hrnčeku čerešní bez jadierok

V odšťavovači zmiešajte jablko, čerešne a hrušky. Džús nalejte do pohárov, a ak chcete, zrieďte ho s perlivou vodou. Ak chcete, pred podávaním ozdobte pomocou čerstvých čerešní. Šťavu môžete skladovať v chladničke najviac 2 dni (pred podávaním pretrepte).

Tropická závisť

  • Repa 1/2
  • Mrkvy 2
  • Stonka zeleru 1
  • Uhorka 1/2
  • Zázvor 2,5 cm
  • Petržlen 1 hrsť
  • Ananás 2 kolieska

Všetky prísady umyte a hoďte ich do odšťavovača.

Zelený energetický džús

  • 2 Jablká
  • 1/2 uhorky
  • 1/2 citrónu (ošúpaný)
  • 1/2 hrnčeku kučeravého kelu
  • 1/2 hrnčeku špenátu
  • 1/4 zväzku zeleru
  • 1/4 buľvy feniklu
  • 2,5 cm zázvoru
  • 1/4 hlávky rímskeho šalátu

Odšťavte všetky prísady s použitím odšťavovača. Pre zmiešanie šťavy ju premiešajte.

Sladký zelený džús

  • 3 hrušky/jablká
  • 1/4 ananásu
  • 1 zväzok špenátu
  • 4 listy kučeravého kelu
  • 4 mrkvy
  • 1 reďkovka
  • 2,5 - 5 cm zázvoru

Všetky prísady dôkladne umyte.

Najskôr odšťavte zeleninu, pretože je väčšinou o niečo hutnejšia.

Čerešňový džús

  • 2 hrnčeky organických čerešní

Do šťavy môžete pridať za hrsť baby špenátu pre zvýšenie výživnej hodnoty
Jednoducho vložte prísady do mixéru a rozmixujte ich alebo použite odšťavovač. Servírujte na drvenom ľade.

Pre dosiahnutie skvelého účinku môžete do pohára pridať niekoľko celých čerešní!

Recept na džús východu slnka

  • 1 veľký sladký zemiak
  • 1 stredná mrkva
  • 1 červená paprika
  • 2 veľké červené repy
  • 2 jablká odrody Golden Delicious
  • 1 pomaranč, ošúpaný

Všetky prísady dôkladne umyte a odšťavte ich s použitím odšťavovača. Nalejte do pohára s ľadom a vychutnávajte!

Milujem môj džús

  • 1/2 - 1 organický ananás
  • 3 organické pomaranče
  • 3,5 cm zázvoru
  • Kocky ľadu na servírovanie

Odšťavte ananás, zázvor a pomaranče. Servírujte na ľade.

Džús pre očistu ľadvín (recept pre odšťavovač)

  • 4 zväzky petržlenu
  • 1 uhorka
  • 3 - 4 stonky organického zeleru (s listami alebo bez nich)
  • 1/2 citrónu

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Petržlenová limonáda „Alergie zbohom" - alkalický zelený džús

  • 1 hlávka / 2 hrnčeky kontinentálneho petržlenu s plochými listami
  • 1 stredná uhorka
  • 1 - 2 stredné citróny, bez šupky
  • 1 zelené jablko
  • 1 kúsok zázvoru (voliteľné)
  • 5 kvapiek nealkoholickej prírodnej citrónovej stévie (Nu Naturals Alcohol-Free Lemon Stevia) ALEBO 1 lyžica surového MIESTNEHO medu, ak nie ste vegán - vegánka

Všetky prísady okrem stévie spracujte v odšťavovači.
Premiešajte a dochuťte podľa chuti. Môžete pridať viac jabĺk, stévie alebo surového miestneho medu.

Tuto šťavu mierne zrieďte s vodou, pretože je veľmi silná.

Prísady vystačia na približne 500 ml nápoja pre jednu osobu. Pre dosiahnutie maximálnych účinkov vypite celú porciu.

Skvelý kučeravý kel

  • 2 listy organického kučeravého kelu
  • 4 organické jablká na odšťavenie
  • 1 organický citrón, bez šupky
  • 4 organické mrkvy na odšťavenie
  • malý kúsok zázvoru
  • 3 stonky organického zeleru

Odšťavte pomocou vášho odšťavovača a vychutnajte si blahodarné účinky kučeravého kelu.

Tekutý východ slnka - surový („raw") ranný džús pre očistu

  • 1 hrnček (približne za hrsť) jahôd
  • 2 mrkvy
  • 1 zelené jablko
  • polovica jadra rímskej kapusty
  • 1/2 alebo 1 celý citrón (bez žltej šupky)

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Ak používate tento džús ako súčasť 3 DENNEJ ZIMNEJ OČISTY, preceďte a zrieďte ho s rovnakým množstvom filtrovanej vody.

V inom prípade môžete džús rovno vypiť. Porcia stačí na jednu zriedenú porciu - 500 ml pohár.

Kurkumová šťava od Young and Raw proti zápalom

  • 1 kúsok koreňa kurkumy (alebo 1-2 čajové lyžica kurkumy v prášku)
  • 1 celá uhorka
  • 2 stonky zeleru
  • 2,5 cm kúsok zázvoru
  • 1 ošúpaný citrón

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Vychutnajte si scedené alebo nescedené. Ako sami chcete.

Alternatívou je možnosť zmiešania 30 ml šťavy z koreňa kurkumy s 1 hrnčekom surovej kokosovej vody. Táto voda poslúži ako „prepravný prostriedok" nutrientov do buniek.

Každopádne šťavu okamžite vypite a môžete postup opakovať niekoľkokrát denne.

*Upozorňujeme, že ak sú pre vás odšťavovanie alebo čerstvé korene novinkou, kurkuma je veľmi prečisťujúca, a preto budete zrejme musieť často používať toaletu - je to však celkom normálne.

Mrkvovo zázvorový džús na zlepšenie imunity od Detoxinistu

  • 5 veľkých mrkiev
  • 1 jadro rímskej kapusty
  • 2 mandarínky, ošúpané
  • 1/2 citrónu, ošúpaný
  • 2,5 cm čerstvého zázvoru

Všetky prísady spracujte v odšťavovači.

Vychutnajte si scedené alebo nescedené. Ako sami chcete.

Surový („Raw") jablkovo-kaki očistný džús na odstránenie parazitov

2 kaki
1 veľké jablko
Všetky prísady spracujte v odšťavovači Optimum 400.

Pre dosiahnutie maximálneho účinku vypite džús nescedený. Ak však chcete, môžete ho aj scediť.
Porcia pre jedného.

Poznámka: Zrelé kaki nie sú na odstránenie parazitov efektívne. Pre najefektívnejšie odstránenie parazitov pite 1/2 hrnčeku čistej šťavy z kaki ráno na prázdny žalúdok a večer, kým zo zažívacieho traktu neodstránite všetky parazity. Môže to trvať niekoľko týždňov.

 

Potrebujete s niečím pomôcť?

Telefonický kontakt je dostupný:
Pondelok 8:00 - 12:00
Utorok - Piatok 8:00 - 16:00
Sobota 8:00 - 12:00

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať